Cummins merimoottorit

Edustamme maailman suurimman dieselmoottorivalmistajan Cumminsin merimoottoreita ja merigeneraattoreita. Merimoottori valikoimaamme kuuluvat vaativaan käyttöön soveltuvat propulsiomoottorit, hätä- ja apugeneraattorit sekä myös muut merimoottorit aina huviveneiden tarpeista suurempiin kaupallisiin aluksiin, rannikkovartioston, matkustaja-alusten ja puolustuskäyttöön tarkoitettujen alusten tarpeisiin.

Cummins QSB 6.7 merimoottori

Machineryltä saat kaiken liittyen Cummins moottoreihin

Meiltä saat kaiken, mitä Cummins-dieselmoottorisi tarvitsee: alkuperäiset Cummins-varaosat, huolto- ja korjauspalvelut sekä Fleetguard-suodattimet ja Valvoline-voiteluaineet. Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja täyttää tiukat laatukriteerit. Meillä on vahva tekninen osaaminen ja globaali kontaktiverkosto. Olemme Cummins-moottoreiden valtuutettu huoltoyhteistyökumppani Suomessa. Meillä on vuosikymmenten kokemus sekä vahva tekninen osaaminen moottoreiden huolloista, korjauksista ja peruskunnostuksista. Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Tutustu tarkemmin huolto- ja varaosapalveluihimme tästä

Ota yhteyttä merimoottorimyyntiimme ja kysy lisää! Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään merimoottorivalintaa tehdessäsi.

Auxiliary

Cumminsilta löytyy laaja valikoima vakiokierrosmoottoreita erilaisiin merisovelluksiin. Moottorit soveltuu niin generaattori kuin hydrauliyksiköiden, sekä sähköisen propulsion voimanlähteeksi. Moottoreiden tehoalue on  104 - 4224 hevosvoimaa kierrosnopeuden ollessa joko 1500 tai 1800…

Lue lisää
Cummins qsk38 merimoottori

Propulsiomoottorit

Cummins tarjoaa täydellisen sarjan propulsiomoottoreita teholuokassa 230 - 4200 hevosvoimaa. Moottorit ovat suunniteltu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin, joita raskas työkäyttö edellyttävät. Mallistosta löytyy myös vapaa-ajan veneisiin moottoreita, jotka ovat nopeakulkuisten…

Lue lisää

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Markku Antikainen

Myyntipäällikkö
Cummins

044 784 5459

markku.antikainen@machinery.fi

Juha-Pekka Honkanen

Toimialajohtaja
Moottorit ja varavoima

020 163 0344

juha-pekka.honkanen@machinery.fi

Varaosapalvelut - Moottorit

Varaosat, suodattimet

0201630431

Huoltopalvelut - Moottorit

Cummins, Kubota

0201630436

Kaikki yhteystiedot
| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Lue lisää

Tiedotteet

| Generaattorit ja varavoima

Alajärven paloasemalle toimitettu SDMO varavoimakone

Lue lisää

konetoimitukset