Rakkaudesta rakentamiseen Open House 17.-18.9.2021

Tervetuloa rakentamisen Open Houseen!

Järjestämme avoimet ovet Machineryn Vantaan ja Tornokoneen Keravan toimipaikoilla peräkkäisinä päivinä 17.-18.9.2021! 

Tule tutustumaan rakentamisen ja maanrakentamisen alan laajaan tuotevalikoimaan ja uutuuksiin. Olemme keränneet yhteen Machineryn, Tornokoneen sekä Sany Nordicin valikoimat tarjotaksemme teille laajan kattauksen kaikkea, mitä rakentamisessa tarvitaan. Perjantaina tapahtuma järjestetään Machineryn toimipisteellä Vantaalla ja lauantaina tapahtuma on Tornokoneella Keravalla. Tarjolla on ammattilaisosaamista, hyvää ruokaa sekä mielenkiintoisia koneita! 

Olemme ottaneet tapahtuman järjestämisessä huomioon vallitsevan pandemiatilanteen ja siihen liittyvät rajoitukset sekä ohjeistukset. Kyseessä on ulkoilmatapahtuma. 

Machinery Vantaa 17.9.

Ansatie 5, 01740 Vantaa
Perjantai klo 10-16

Perjantaina tapahtuma järjestetään Machineryn toimipisteellä Vantaalla, jolloin keskiössä on rakentamisen pienemmät tuotteet. Esittelyssä on myös kaivinkoneet ja betonipumput. Paikalla on kaikkien tuotteiden asiantuntijoita sekä vierailijoille on tarjolla maukasta lounasta. 

Esillä mm. uppopumput, maatäryt, rakennustelineetjyrsinkoneet, henkilönostimet, valomastot, Doosan Portable Power kompressorit, kaivinkoneet, iONTRON hybridi autobetonipumppu, Sany pumppuauto ja varaosia ja lisävarusteita.

Tornokone Kerava 18.9.

Sementtitehtaankatu 4, 04260 Kerava
Lauantai klo 10-16

Lauantaina Tornokoneella Keravalla keskitytään erityisesti juuri betonipumppuihin sekä kaivinkoneisiin laajan esittelykattauksen kautta. Nähtävillä on myös lajitelma pienempiä rakentamisen tuotteita. Paikalla on kaikkien tuotteiden asiantuntijoita sekä vierailijoille on tarjolla maukasta lounasta. 

Esillä mm. kaivinkoneet, iONTRON hybridi autobetonipumppu, PUMI pyörintäsäiliöpumppuautotvalikoima autobetonipumppuja, Sany pumppuauto, maatäryt, uppopumput, Doosan Portable Power kompressorit, varaosat ja lisävarusteet.

Sany kaivinkoneet

Monipuolisesti kaikkiin työkohteisiin sopivat Sany-kaivinkoneet ovat siistejä ja viimeisteltyjä koneita, joiden rakenne on tehty rankkaan työhön. Valikoimastamme löydät niin alle kuin ylikin 10 tn kaivinkoneet sekä tulevaisuudessa myös pyöräalustaiset kaivinkoneet.

Koko Sanyn mallisto on kokenut päivityksen mm.moottoreiden ja ohjaamon osalta. Sarja on saanut myös uusia malleja joukkoonsa, joista SY80U on esillä avoimissa ovissa. Samalla pääsee tarkastelemaan malleihin tehtyjä päivityksiä.

Tutustu Sanyn laajaan kaivinkoneiden valikoimaan tästä

Swepacin kestävät ja luotettavat maatäryt

Swepacin mallisto tarjoaa tärylätkät erilaisin moottorein ja kokovalinnoin, joten löydämme varmasti sinun toimintaasi parhaiten sopivan laitteen.

Avoimissa ovissa esillä mm. uutuusmalli FR95 ja FB510! 

Uusi Swepac FR 95 on ihanteellinen käytettäväksi rajoitettuihin tiloihin, kuten kaivantoihin, joissa sitä voidaan käyttää erittäin taloudellisena, käännettävänä tärylevynä. Se sopii käytettäväksi myös puutarhoihin ja puistoihin.

Swepac FB 510 on painava ja pienikokoinen dieseltoiminen kone, jolla on korkea tiivistyskapasiteetti. Painosta huolimatta se on hyvin tasapainotettu ja helposti ohjattava.

Lue lisää! 

iONTRON hybridi autobetonipumppu

Putzmeister on julkaissut uuden iONTRON hybridi pumppuautomalliston, hybrid versiot ovat saatavilla M20 - M40 kokoluokan koneisiin.

iONTRON betonipumpulla voit laskea CO2 -päästöjäsi jopa 75% perinteiseen pumppuun verrattuna. Sähkökäytöllä operoidessa polttomoottorin ei tarvitse käydä lainkaan, joten myös ihmiselle haitalliset NOx ja partikkeli -paikallispäätöt tippuvat nollaan.

Pienempien päästöjen lisäksi myös sähkökäyttöisen betonipumpun käyttökulut laskevat yli 50% pienentyneiden polttoainekulujen myötä.

Lue lisää! 

Doosan Portable Power kompressorit

Doosan Portable Power tarjoaa laajan valikoiman liikuteltavia teollisuuskompressoreita. Doosan Portable Powerin kompressorivalikoimasta löytyy markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot, joista löydätte sopivan koneen jokaiseen käyttökohteeseen. Sopivan koneen valintaan vaikuttaa eniten kompressorin tarjoama ilmantuotto sekä ilmanpaine. Doosan Portable Powerin kompressorivalikoima kattaa laitteet 2 m3/min - 45 m3/min ja 7 bar – 25,5 bar.

Doosan Portable Powerin teollisuuskompressoreista löytyy kaikki ominaisuudet, mitä kompressorilta vaaditaan. Laitteet on suunniteltu ja muotoiltu optimaalisesti takaamaan erinomainen suorituskyky ja käytettävyys. Doosan kompressorit takaavat erinomaisen käytettävyyden ja tuoton haastavimmissakin käyttöympäristöissä.

Doosan on markkinajohtaja liikuteltavien teollisuuskompressoreiden alalla. Tuotteet tarjoavat loistavan suorituskyvyn minimoiduilla huoltoseisakeilla. Doosan Portable Power kompressoreissa yhdistyy korkea laatu, kestävyys, tuottavuus sekä huoltoystävällisyys.

Tutustu tuotteisiin lisää tästä!

Uusi Amo malli

Amon Harri ja Olli alumiinitelinesarjat ovat saaneet uuden mallin sarjaansa. Uusi malli on ominaisuuksiltaan pitkien mallien tapainen, mutta nyt uudessa kompaktimmassa koossa. Pituudeltaan uusi malli asettuu lyhyiden ja pitkien mallien väliin 2,5 m pituudellaan. Lyhyt malli on 1,7 m ja pitkä 3,0m.

Uusi malli kokoaa yhteen sekä lyhyen että pitkän mallin parhaat puolet. 2,5m pitkälle työtasolle mahtuu mukavasti kaksi ihmistä työskentelemään kuitenkin pitäen telineen mahdollisimman kompaktina. Tämä on erityisen hyvä sisätiloissa työskennellessä, kun ylimääräistä tilaa ei pakosti juurikaan ole.

Tutustu uutuuteen! 

Uusi korkeampi Skyjack SJ9664!

Skyjack on tuonut uuden korkeamman maastokäyttöisen saksilavan markkinoille ja Suomeen olemme saaneet koneita ensimmäisten joukossa. Uusin malli SJ9664RT on markkinoiden korkeimpia saksinostimia, jolla päästää 21.3 m työkorkeuteen.Koneessa on täysin uudistettu saksisto, jossa on myös parannettu ja tehokkaampi hydraulijärjestelmä. Uuden ison lavan ansiosta työskentelytila on jopa 7,2m pitkä.

Tutustu uututeen!

 

Myynti

Seppo Halme

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa, Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Mikko Niemi


Tekninen tuki, varaosat ja puhelinmyynti

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Henry Mäkelä Machinery
Henry Mäkelä

Kehitysjohtaja

0201630525

henry.makela@machinery.fi

Tero Aspegren

Myyntipäällikkö

0201630307

tero.aspegren@machinery.fi

Mikko Aules
Mikko Aules

Betoninkäsittelykoneiden tulosyksikön johtaja

050 320 0647

mikko.aules@tornokone.fi

Myynnin yhteystiedot